SUZUKI T&GT TREFFEN 2016
OUDLEUSEN (Ov)
3, 4 en 5 juni 2016

SUZUKI T en GT TREFFEN te OUDLEUSEN (Ov)

Foto's zijn verkleind en gecomprimeerd, voor het origineel stuur een email.


Ditmaal waren we met drie personen van ons gezin met twee Suzuki GT750's.
De GT750 van Bettiena had nadat we deze uit Almere hebben opgehaald toch nog een aantal problemen die ik vanzelfsprekend eerst heb opgelost. Het PROBLEEM: Bij een test run merkte ik dat de linker cilinder niet goed mee kwam, dus toch maar het carburateur blok verwijderd. Het bleek al snel dat de vlotter lek was van de linker carburateur en was volgelopen met benzine.

Suzuki T en GT treffen juni 2016.
Na in 2015 afwezig te zijn geweest hebben we vanzelfsprekend dit weekend gereserveerd voor het nationale T en GT treffen. We kijken er het hele jaar naar uit In de regel is dit treffen ergens rond eind mei of begin juni.
We waren te gast bij BED & BREAKFAST "Op de Hilde", een bed en breakfast met een stukje land waar we de tenten, campers of wat dan ook maar kunnen neerzetten. Daarnaast is er ruimte in de grote maar zeer gezellige schuur om het ontbijt en de andere maaltijden te nuttigen.

 
 

Foto's boven: Afladen van de beide motoren. Inmiddels weten we precies hoe we dit moeten doen. We zijn volkomen op elkaar ingespeeld.
 

Foto's rijdend: Alvast tanken voor de volgende dag. Dan hoeven we dit niet meer te doen. Bettiena heeft al lange tijd niet op haar motor gereden, dus even oefenen kan nooit kwaad. Hoewel ik van mening ben dat je het motorrijden net als fietsen nimmer meer verleerd.

 
 

Vanzelfsprekend is er zaterdags altijd de tourrit. De tourrit ging door de schitterende omgeving van Oudleusen-Nieuwleusen en omstreken. In Lemelerveld hebben we een stop gemaakt voor een natje en een  droogje. Op het plein een viskraam waar we heerlijke kibbeling hebben gekocht. De waterijsjes uit de Cop. vielen in goede aarde. Vanwege het weer ging het verfrissende ijsje er heerlijk in.

We hebben weer genoten van dit heerlijke en goed georganiseerde treffen.

 

SITE UPDATE: 13 augustus 2016