SUZUKI  T&GT TREFFEN 2019
LAREN (OVERIJSEL)
14 t/m 16 juni 2019

INLEIDING

Dit weekend hadden we weer ons jaarlijks motortreffen van de SUZUKI T en GT Club Nederland. Deze weekenden zijn altijd gezellig waar onze historische motorfietsen centraal staan: De Suzuki T en GT's.
We zijn te gast bij een boer in Laren (Overijsel) die zijn land en zijn schuur ter beschikking heeft gesteld. Wij zijn hier al eens eerder geweest, maar zijn er toen slechts de zaterdag geweest voor de toertocht.

Zaterdag hebben we altijd de toertocht, zo ook nu weer. We moesten wachten tot het droog was, het regende nogal deze zaterdag. Uiteindelijk zijn wij rond 11.00uur vertrokken.
Helaas halverwege kreeg Bettiena pech, de ophangbout van de linkeruitlaat was uitgelopen, naar bleek de schroefdraad uit de kleine uitlaat was defect en geheel verdwenen. Daar wij geen andere bouten en moeren bij ons hadden hebben we met kunst en vliefwerk de uitlaat weer enigzins bevestigd. Doch de toertocht was voor ons ten einde. Dus via de TomTom rider weer terug naar de overnachings locatie. Niets aan te doen.
  

FOTO IMPRESSIE VAN DIT TREFFEN

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HOME
 

SITE UPDATE: 18 september 2019