VW BUS CLUB MEETING           (VOORJAARS MEETING)
1
5, 16 en 17 april 2016

SITE UPDATE: 18 april 2016

klik op de foto voor een vergroting in een nieuw venster

 

We hebben er héél lang op moeten wachten! Ons eigen, REGIO NOORD, VOORJAARS MEETING (2016) van de VW BUS CLUB Nederland.
Regio Noord van de VW Bus Club Nederland bestaat uit twee stellen;
Haije en Monica (VW Crafter L4H2, 2,5ltr 2010) en
Hans en Lenie (VW T3 2ltr 1982).
Wij hebben deze meeting georganiseerd. Met het organiseren moest er rekening mee worden gehouden dat deze meeting zou (moeten) worden gehouden op een camping in Friesland. In 2014-2015 zijn we begonnen met het verkennen van verschillende campings in Friesland. Voortdurend waren er op en aanmerkingen op de bezochte locaties. Totdat we door omstandigheden direct begin 2015 een camping geselecteerd moesten hebben. We hadden daarvoor een nieuwe camping gevonden in Appelscha, Camping RCN de Roggeberg, een camping nog net gelegen in Friesland. 

Een afspraak was zo gemaakt en we konden ook direct de camping bezoeken. We hadden al snel in de gaten dat dit de camping zou moeten zijn. Alles was perfect, alles wat we voor een VW Bus Club meeting nodig hebben is aanwezig. Na de bespreking(en) met de camping beheerder bleek ook dat perfect te zijn! Er werd met alles meegedacht en de samenwerking met ons als vertegenwoordigers Regio Noord  van de VW Bus Club en de camping beheerder was zeer aangenaam.

 

DONDERDAG 14 april 2016

 

Wij hebben voor deze VW Bus Club meeting twee extra dagen gereserveerd, zodat we in totaal 5 dagen op de camping zullen verblijven, de donderdags voor de meeting en de maandag na de meeting. Wel zo lekker en zeker noodzakelijk.

 

 

VW BUS CLUB NEDERLAND MEETING 15-16 en 17 april 2016

 

Omdat wij, de organisatie, en de algehele leiding hadden zijn wij donderdag 14 april 2016 al naar het meeting gereden. Voor ons dit maal een thuis wedstrijd, na ons ingeboekt te hebben zijn we vervolgens naar onze plek gereden op één van de terreinen waar de meeting zou worden gehouden. We zagen dat er al meerdere VW Bussen een plekje hadden gezocht. Al snel bleek dat er al weer ca. 60 VW Bussen voor de voorjaars meeting naar de camping waren gekomen.

 

VRIJDAG 15 april 2016

 

De ervaring heeft ons geleerd dat de meeste bussen vrijdags arriveren. We hadden een plekje direct bij de receptie van de camping RCN de Roggeberg, dus laat maar komen,....................
En die kwamen er, uiteindelijk na een lange dag, aanmelden, welkomst presentje overhandigen van Regio Noord en het op de plaats zetten van al die schitterende VW Busjes en VW Campers hadden we uiteindelijk om 19.00uur:
194 VW BUSSEN op de plaats staan.
Een schitterend resultaat voor de eerste dag van deze meeting.
's Avonds kwamen er nog enkele de poort binnen rijden, vanzelfsprekend kregen ook zij een schitterende plek op het evenementen terrein, de camping RCN de Roggenberg.

 

ZATERDAG 16 april 2016

 

Zaterdag is er altijd van alles te doen op het evenementen terrein rond en tussen al deze VW Bussen. We hebben de onderdelen markt, af en toe een streek markt, maar ook de deelnemers zelf kunnen kun overtollige en (VW) BUS of camping gerelateerde spullen te koop aanbieden. Al met al is het de gehele dag gezellig. Vanzelfsprekend is er altijd koffie bij de VW Bus Club TENT.

In de loop van de dag zijn er in totaal 222 VW Bussen op deze VW Bus Club meeting.

 

foto's van vrijdag en zaterdag

 

 

 

 

 

 

ZATERDAGAVOND - DE FEESTAVOND  16 april 2016: COVER BAND GEAR

 

Zaterdag avond is er altijd de feestavond, we hebben gemeend om daarvoor een band te zoeken die het muziek genre ten gehore kan brengen waar we met alle leeftijds categorieën naar kunnen luisteren. Na enig gezoek vonden we de COVERBAND GEAR en naar bleek: EEN GEWELDIGE BAND. Deze band speelde boven onze verwachtingen! Ik kan wel zeggen dat vele VW Bus Club deelnemers die naar de feestavond zijn geweest echt hebben genoten. Aan de andere kant, zij die niet zijn geweest hebben echt wel wat gemist!

Klik op onderstaande link voor de site van de coverband GEAR.

http://coverband-gear.nl/

 

 

 

 

ZONDAG 17 april 2016

 

Vandaag is weer het vertrek, het einde van deze VW Bus Club voorjaars meeting. Terugkijkend kunnen we zeggen dat we een geweldig weekend hebben gehad. Wij hebben het weliswaar erg druk gehad maar we hebben heerlijk genoten van deze geweldige en gezellige meeting.

Op naar de najaars meeting van de VW Bus Club.

 

 

 

HOME