HEMELVAART CAMPING VAN SIJLL, INGEN
Mei - Juni 2011

 

CAMPING VAN SIJLL, INGEN (BETUWE)

Periode: 29 mei 2011 t/m 04 juni 2011
VREEMD,........ voor ons om te gaan kamperen in Nederland. In principe doen wij dit alleen maar in de buurt van het strand voor een kort weekendje.
Nu hadden wij met de Hemelvaart een dikke week om weg te gaan. Op de één of ander manier hadden wij geen zin om een ver te rijden en daarbij veel kilometers te maken. Daarnaast wilden wij iets met de motorgaan doen. Na overleg met elkaar besloten wij om naar camping van Sijll, te Ingen in de Betuwe te gaan, de af te leggen afstand bedroeg slechts 194km.
Tevens was het de bedoeling om met Hemelvaart 02 juni 2011 de tourtocht van 2009 van de
SUZUKI T en GT club Nederland opnieuw te rijden. In 2009 had deze club het treffen in de buurt van Zeist en de route voerde langs de dijken nabij Ingen.

Omdat wij zaterdag eerst de tourtocht van de Suzuki T en GT club Nederland mee wilden rijden zijn wij pas zondag naar camping van Sijll gereden.
Vertrek met twee SUZUKI GT750's op de aanhangwagen. Aankomst op camping van Sijll te Ingen, de motoren zijn van de aanhangwagen afgeladen en voor de nacht afgedekt met een motor dekzeil.


Mooi plekje.
Lekker eten, het gereed maken van het eten om dit 's avonds lekker te bakken.


Nog even een laatste poetsbeurt voor de tourtocht door de Betuwe.
Zwem wedstrijd. (foto rechts)Voor de Jeugd even vertier in het zwembad.

De balk voor het kussengevecht in het zwembad, net wat te kort. (foto onder)
Afkoelen met een wedstrijd in het zwembad.
(foto rechts onder)

(MINI) TOUR TOCHT SUZUKI GT750

Omdat het rijden met meerdere SUZUKI GT750's altijd leuker is dan alleen te rijden besloot ik enkele van onze motor vrienden elk eveneens met een SUZUKI GT750 die in buurt van Utrecht wonen en dus niet ver van Ingen vandaan te vragen of zij zin hadden om deze tourtocht mee te rijden. Ook een van onze dochters die in het bezit is van een SUZUKI GT750 wilde mee. Op de aanhangwagen hebben wij vervolgens mijn blauwe GT750-L en de zwarte GT750-A van Janneke meegenomen.


Gereed voor de tour rit.


Op de veerpont naar Wijk bij Duurstede.


Even pauze onderweg in de schaduw.


Tenslotte terug op de camping, de lunch.
HOME

SITE UPDATE: 05 juni 2011