LANGWEEKEND WINTER VAKANTIE
Februari 2006

 

 

VOORJAAR 2007; WINTER 24 -28 februari 2006

Omdat wij het kamperen in de winter toch wel leuk zijn gaan vinden (heb nog steeds wel een hekel aan sneeuw) wilden wij eind februari een langweekend naar de omgeving van Winterberg. Om alvast een flink stuk overbrugd te hebben richting Winterberg zijn wij 's avonds voor de aanvang van het lange weekend naar een camperplek in Emmerich net over de grens gereden. Vanaf hier is het niet ver meer naar Winterberg. Het was de bedoeling om in Winterberg op de Marktplatz een plekje te zoeken. Dit bleek door de chaos en de gladheid op de camperplek een teleurstelling te zijn! Vervolgens gleed de camper van onze vrienden, bij het weg rijden, 90graden om zijn achteras, en de partner viel door de gladheid achterover en kwam hard met haar hoofd tegen de grond.
Mogelijk dat voor andere bezoekers de camperplek geweldig is maar wij hadden onze buik vol van deze camperplek. Hier geldt een regel voor de gemeente: hoe krijg ik de camperplek zo snel mogelijk vol zonder wat aan de gladheid te doen.

 

EMMERICH JACHTHAVEN

Dit is een mooie rustige plek waar altijd wel campers staan. Het is mogelijk je bezoek aan te kondigen. Je kan trouwens gewoon Nederlands spreken. Zie de link voor de camperplek op de campercontact site: LINK

DIEMELSEE CAMPING SEEBLICK

Vanaf de de camperplek am Marktplatz heb ik even een aantal camping in de omgeving gebeld of er nog plek was voor twee campers. Velen gaven aan dat hun campings allemaal vol waren. Tenslotte was er één camping die nog plek had voor twee campers.
Op en uur rijden vanaf Winterberg vonden wij aan de Diemelsee Camping Seeblick. LINK
Een goede en nette camping met verwarmd sanitair. Net buiten de camping is een zwembad met een open buitenbad. Vanuit het binnenbad kun je zwemmend naar het buiten bad als je het nodig vind kun je even door de sneeuw rollebollen en dan weer in het water springen, dit is een heerlijke ervaring.

DIEMELSEE

HOME

SITE UPDATE: 09 maart 2008