WEEKEND ZOMER
 juni  2014

 

KLIK OP DE FOTO's VOOR EEN VERGROTING IN EEN NIEUW VENSTER

EVEN LEKKER EEN WEEKEND WEG (juni 2014)

Weer even een weekendje weg, maar even naar Duitsland. We genieten als we in Duitsland zijn. Dit heeft zeker te maken met het feit dat wij daar enige jaren hebben gewoond. We hadden hiervoor drie en een halve dag. Van 26 juni t/m 29 juni 2014.

We hadden deze keer twee doelen;
Op zieken bezoek bij onze vrienden in Bremen,
Er weer even uit zijn, we wilden daarvoor naar de Noordzee kust.

We reizen op donderdag middag af naar Bremen waar we onze vrienden bezoeken nadat een van hun meerdere malen in het ziekenhuis had gelegen. Het is weer erg gezellig en hebben elkaar weer veel te vertellen. We bespreken ook de geplande vakantie naar ItaliŽ die om bovenstaande redenen uitgesteld moet worden. Eerst weer fit genoeg zijn om te reizen.

Vrijdagochtend rijden we om ca. 11.00uur bij hun vandaan richting Wilhelmshafen. We willen daar onderweg een aantal "Stellplštze" bekijken en als we er een vinden die ons naar de zin is gaan we daar een paar dagen staan. We willen weer even tot rust komen na alle drukte die we altijd thuis hebben. We besluiten om alles binnen door te rijden, we zetten de TomTom op de plaatsen die we volgen op de route naar de Noordzee kust.
We bekijken meerdere camperplekken maar we vinden er voortdurend wat van. Waarschijnlijk zijn we wat te verwend met de plekken die we anders altijd aan doen.
De "Stellplatz" aan de haven in Lemwerder was erg leuk, de plek is direct aan de haven.
We besluiten om maar weer door te rijden, via de Helgoland kade in Wilhelmshafen komen we uiteindelijk uit bij de grote camperplek van de Camping Hooksiel in Hooksiel.
We besluiten om hier maar het weekend te blijven. De camperplek is goed uitgerust met een loosplek voor het vuile water en een tappunt voor het innemen van schoonwater.
Verder heeft deze camperplek een schitterend en eigen toilet gebouw, de douches zijn heerlijk. Vanzelfsprekend maken we hier gebruik van.

Vanaf de camping hebben we een flinke wandeling gemaakt om het stadje Hooksiel. Onderweg zijn we natuurlijk langs de supermarkt gegaan voor de heerlijke inkopen, in ieder geval de croissants en de overheerlijke Duitse harde broodjes! Genieten dus.

Het is al met al een flinke wandeling geweest, maar we zij in beweging en zien onderweg ook nog wat. Op de foto's hieronder is een impressie van de camperplek en het dorpje Hooksiel.

Naar nu is gebleken was dit het laatste weekend dat we met deze camper zijn weggeweest. Inmiddels hebben we de camper verkocht en zijn we de acties gestart om een nieuwe camper te bouwen.

STELLPLATZ; CAMPINGPLATZ HOOKSIEL, HOOKSIEL (D)

DORPJE HOOKSIEL

HOME

SITE UPDATE: 20 juli 2014